Ariane Inden littekencreme

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ariane Inden littekencrème is ongeparfumeerd en zonder kleurstoffen.

 

De crème vermindert littekens en littekenvorming en kalmeert de huid, de huid wordt soepel en egaler en heeft een vochtregulerende werking. Het beschermd tegen schadelijke stoffen van buitenaf zoals UV stralen, uitlaatgassen etc. Het houdt het natuurlijke vet en vochtgehalte op peil.

De littekencrème van Ariane Inden is niet goedkoop. Dit cosmetica merk gebruikt werkstoffen met huidverbeterende stoffen (op natuurlijke basis!) die de beschadigde huid weer mooi en soepel maken en die de collageenopbouw stimuleert.

Zij raden sterk aan om ook de Skin Care Sun protection te gebruiken om de littekens tegen de zon te beschermen.

 

Actieve werkstoffen:

Allantoin = Extract uit tarwekiemen. Het werkt helend en herstellend. Stimuleert de groei van gezond weefsel en
gaat huidveroudering tegen.

Vitamine E = Vitamine E heeft een sterke antioxiderende werking en beschermt de cellen tegen vrije radicalen. Gaat huidveroudering door UV-stralen, stress, ozon en smog tegen. Het maakt littekenweefsel zacht en werkt in producten als conserveringsmiddel. Het beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf, houdt het vochtgehalte op peil en helpt verdikt littekenweefsel te voorkomen.

Bisabolol = Werkstof van kamille, remt ontstekingen, helpt bij littekens, gevoelige en onzuivere huid, wordt zeer goed door de huid verdragen en kalmeert de huid.

Vitamine B5 = Zorgt ervoor dat de huid soepeler en elastischer wordt en draagt bij tot het herstellende vermogen van de huid.

Shea butter = Herstelt het litteken en de huid. Sheanutbutter (ook wel karité boter genoemd) wordt gewonnen uit de noot van de West-Afrikaanse sheaboom, heeft een sterk vochtbindend vermogen en is vetter dan jojobaolie, waardoor deze bijzonder geschikt is voor littekens.

Siliconenolie = Zorgt voor een siliconenlaag die het vocht vasthoudt op het aangetaste deel van de huid, die zelf moeilijk vocht kan aanmaken en vasthouden.

Glycerin= Heeft een vochtvasthoudende werking.

Skin repair extract met onopordum acanthium = Zorgt voor het herstel van de beschadigde huid.

ALOË VERA = Bevordert het herstellende vermogen van de huid.

Jojoba olie = Verzorgt de huid, werkt vochtregulerende en trekt goed in.

UVA + UVB filters = Beschermt tegen UV-stralen.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″]

[/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Video over Ariane Inden

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]